Forum członków sojuszu Others uni 58
Motek?
Świetne imie
Juz wiem jak bydzie mioł na imie mój pies
Chyba, ze pojda tym tropem i nazwia go Majzel
@Florian
Noo Muszka była kapitalno a Azor to był dopiero agent Jednorazowe wydanie
Gość
Przykro mi,ale nie miałem czasu napisać,a stało sie że szczeniaczkowi chciało sie do Pana Boga,a nie do mnie.Był mój brat z nim u weterynarza ale niestety,wirus albo coś w tym stylu.Jeszcze raz przepraszam za zwłoke. Pozdro
Gość
sarah_13 napisał:
![]()
![]()
![]()
Przykro mi
Saruś uwierz mi!!! Mi też jest przykro.
Mi też jest przykro i coś mi się zdaje że muszę trochę poprawić nastrój moim nowym postem no więc ja planuje mieć króliczka ... Nazwę go Sky albo Midnight
Mam nadzieję że dostane go od mamy na moje 15 urodzinki
Dilvi - Mnie przykro tez ze wzgledu na Arka psiaki
Ania - Fajnie, ze masz juz imie itd, itp, etc... ale dobrze wiesz, ze sie nie zgodze wiec koniec tematu!
Raz:
Nie mamy auta wiec wyjazd do Polski np pociagiem z jakims kroliczkiem to bylaby katastrofa
Dwa:
Chyba nie wiesz jak te male sliczne kroliczki brudza??
Zobaczysz u Moniki
Trzy:
Gdzie go bys chciala trzymac?? U mnie w pokoju? Zapomnij!! U siebie? Gdzie?? Chyba w lozku bo wiecej miejsca nie ma.
Jesli Monis nie poslucha sie mnie i da Ci kroliczka to bedzie miala zaraz dwa Bo u nas nie ma opcji poki co na zwierzaka!
Użytkownik
Ja wam dam mój królik ma specialną ochronne oczywiście że mnie ja wam dam Florian żebym ja Cię zaraz na gril nie dała
ajćć wy brutale ja się zamknę w sobie i co będzie
. .
Użytkownik
hehe?? nie zabierze to ja wiem nima szans
jo go nie oddom nikomu
moja Pusia
i nikt jej krzywdy zrobić nie zrobi "Marzyć każdy może"
Użytkownik
właśnie zamierzam kochana ale po cichu musze mojemu braciszkowi jego telefonik ukraść żeby więcej fotek po robić pusiakowi i potem je wrzucić na te nasze piękne forum moja kochana pusia wymiata a tak właśnie myśle czy zamiast tego avatara co mam dokładnie mam na myśli Ronaldika to sobie Puske wstawić , ale w sumie jak u mnie będziesz wezniesz aparat to się pusi po robi troszkie zdjęć