Forum członków sojuszu Others uni 58
No więc tu będziemy chwalić się naszymi zwierzakami.
To jest mój piesek Dino.
Dino jest kundelkiem i ma (chyba już) 8 lat. Do niedawna mieszkał u nas ale tata mi go zabrał. Teraz Dinuś mieszka sobie w Karpaczu. Zawsze gdy Dino się boi to chowa się w szafie babci... słodko to wygląda
A to on :
http://img176.imageshack.us/my.php?image=dinogc5.jpg
śliczny prawda??
Noo .. należy mu sie w końcu jest gwiazdą sami zobaczcie że już na youtubie go zobaczyć możecie
http://www.youtube.com/watch?v=MCgx-kEc-CU
Ania? A co Dinuś ma w paszporcie wpisane? Kto jest jego wlascicielem?
Wiec sie nie przechwalaj, ze to Twoj piesek
Gość
No to więc nadejszła wiekopomna chwila udało mi sie w końcu przekonać Ojca co do psa w domu
A historia jest taka; Pewne osobniki zwane ludzmi wyzucili(zostawili)szczeniaka obok naszego zakładu pracy.Na początku był ten piesek odganiany ale jak przyszedł przemarznięty,i ze łzami w oczkach,to oczywiście Dilvishowi serduszko zapukało mocniej na widok tego biedactwa.Prosiłem ojca żeby go przygarnąc ale jakoś nie chciał sie zgodzić,dopiero po interwencji mojej Mamy zmiękł i wreszcie mogę oficjalnie wam pokazać zdjęcie i powiedzieć oto mój piesek
No i chyba najważniejsza sprawa otwieram konkurs na imie dla tego psiaka!!!
Czekam na propozycje
Ostatnio edytowany przez Przeklety (2008-03-24 16:07:41)
Po sugestii Ani, wpiszę jakie zwierzęta miałem i jakie lubie.
Gdy mialem 4 lata, czyli 100 lat temu, jak jeszcze nie wynaleziono koła, miałem psa
Fajna gadzina to była, bardzo ją lubiłem ale wiecznie zyc nie mogła...
Potem miałem papugi, to dopiero były małe potworki, co dzień rano gdy zaczynało świtać urządzały sobie koncerty wokalne i miałem zapewnione darmowe budzenie czy chce czy nie chce
Cały dzień spaly a w nocy nie dawaly spokoju
Nie udało mi się nauczyć ich mówić ale śpiewać po papuzemu potrafiły chyba najgłośniej ze wszystkich papug na świecie. Aktualnie nie posiadam żadnego zwierzaka ale w przyszłości chciałbym mieć psa.
Dziekuje za uwagę
Wreszcie się wydało ile Rafał ma lat.... całkiem nieźle wyglądasz jak na swoje 104 lata ale nie powiem ... widać że jesteś już w podeszłym wieku
P.S. to żart oczywiście
O ja Tez mialam papugi
I nigdy wiecej!! Mam zle doswiadczenie po nich... Shirin sie powiesila
Bo ja Rafał wpadlam na genialny pomysl, zeby mi nie darly ryja po nocach... przykrylam recznikem I jedna pazurkiem wyciagnela nitke i wsadzila tam lebek
I normalnie sie powiesila
CHYBA JEJ ZE MNA ZLE BYLO
A poza papugami Shirin i Kasia, mialam rybki, chomiki, szczura Waldusia , psy: Fafik (u dziadkow), Motek, Ara i biale myszki
i kilka kotow, ktore moj brat ciagle do wody wrzucal
Mialam tez swoja swinke Zenie i wieeele innych zwierzat bo moj tata sie nimi zajmowal z racji wykonywanego zawodu